Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi

de mihaelar63 in Salate, 7 Iun 2012 | 5406 vizualizari

 

Mi-a mai ramas o jumatate de borcan de ceapa marunta murata si m-am gandit ca ce bine ar merge cu peste afumat . Printr-un coltisor de minte aveam ceva amintiri cu o salata cu specific rusesc . Dar cum eu nu am tinere de minte nu garantez ca e identica decat 40% adica ceapa si pestele afumat !!!

 

INGREDIENTE

  • 400 gr hering afumat
  • 1 morgov razuit
  • 3 fire ceapa verde
  • 3 linguri masline negre fara samburi
  • 3 linguri ulei de sofranel
  • 3 lingurite mustar bobite frantuzesc
  • 1/2 borcanel ceapa murata marunta
  • 1 salata verde creata
  • 1 ardei mic rosu si iute
  • 8 cartofi noi fierti [ cat mai mici]
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi:

Amestecati uleiul ceapa , otetul balsamic si mustarul .

Taiati ardeiul rosu , rupeti salata creata .

Adaugati restul ingredientelor si amestecati .

Taiati pestele afumat felii si amestecati usor .

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Folositi un ulei mai light deoarece pestele afumat este in general destul de gras sau ,, incarcat ''

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu hering afumat, ceapa murata si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

08.06.2012, 13:51

Trebuie sa fie minunata!!!!! Spune-mi te rog de unde ai luat uleiul de sofranel? Ce miros are? Neutru? Eu am cumparat din Plafar 3 sticle si toate trei aveau miros de ranced... Unde mai pui ca nu era ieftin 27 de lei bucata.....te imbratisez!

mihaelar63 1

09.06.2012, 01:12

Ma bucur ca v-a placut reteta .
Ruxy , avem in Turda un mic magazin mixt ,, Totim '' unde se aduce marfa nemteasca . Imi cumpar produse de calitate germana la preturi romanesti .
Uleiul de sofranel 500 ml costa 7 lei . Este ambalat in sticla maro la culoare . Mai intai l-am cumparat pentru ca l-am vazut mai deosebit si pe traducere era recomandat pentru dresinguri. Apoi am citit ca trebuie pastrat la loc intunecos pentru a nu-si pierde calitatile . M-am dus si l-am mai gustat si separat , eu zic ca are o vaga idee de aluna sau de seminte de floarea soarelui uscate fara sare .
Cand mai imi este in drum [ spre stoma sau cosmetica] , saptamana viitoare am sa intru sa vad daca mai au .

mena29 1

27.06.2012, 06:57

Nu stiu cau am ratat reteta asta,imi place mult cum ti-a iesit salata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu peste